Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Είμαστε εμπιστευμένος πωλητής μιας πλήρους γραμμής λογισμικού εμπορικών σημάτων ονόματος συμπεριλαμβανομένου του επικυρωμένου λογισμικού της Microsoft: MS Office, πρόγραμμα κρατών μελών, MS-$l*Windows, κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, και πολύ περισσότεροι.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒασικός κώδικας γραφείων 2013

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό

Microsoft Office Standard 2013 - Open License Office 2013 Key Code excellent most suitable
Microsoft Office Standard 2013 - Open License Office 2013 Key Code excellent most suitable Microsoft Office Standard 2013 - Open License Office 2013 Key Code excellent most suitable Microsoft Office Standard 2013 - Open License Office 2013 Key Code excellent most suitable Microsoft Office Standard 2013 - Open License Office 2013 Key Code excellent most suitable

Μεγάλες Εικόνας :  Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Ενωμένο κράτος
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε την άδεια

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Το εργοστάσιο σφράγισε το λιανικούς κιβώτιο/το cOem
Χρόνος παράδοσης: 3 - 30 κατ' εκτίμηση λεπτά χρόνος παράδοσης
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram, PayPal
Δυνατότητα προσφοράς: 10000 PC/εβδομαδιαίος
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Δημιουργήστε και μοιραστείτε: Επαγγελματικός-κοίταγμα ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΔΕΙΩΝ: Ανοικτή επιχείρηση
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΩΝ: 1,0 Ghz LICENING ΤΥΠΟΣ: Διαρκής
ΟΡΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΏΝ: Αόριστος Απαραίτητη μνήμη: 1 ΜΒ
Υψηλό φως:

office 2013 product key

,

microsoft office 2013 key

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό

 

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό 0

 

Excel 2013 

 

Χρήση Sparklines στο Excel για να δημιουργήσει τα μίνι-διαγράμματα που το καθιστούν εύκολο να δώσουν έμφαση στις τάσεις στις δαπάνες με μια ματιά. Slicers χρήσης που τέμνουν δυναμικά και τα στοιχεία PivotTable φίλτρων στην επίδειξη ακριβώς τι χρειάζεστε, και αφήνουν τα βελτιωμένα υπό όρους σχηματοποιώντας κυριώτερα συγκεκριμένα στοιχεία στο σύνολο στοιχείων σας με ακριβώς μερικούς κρότους.

 

Microsoft Excel 2016

 

 

 

Προοπτική 2013

 

Εκτός από το χρόνο και πάρτε τον έλεγχο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας με την άποψη συνομιλίας στην προοπτική. Αυτό το χαρακτηριστικό γνώρισμα σας αφήνει να συμπυκνώσετε, να ταξινομήσετε, και να αγνοήσετε ακόμη και τις μεγάλες ανταλλαγές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με έναν ενιαίο κρότο έτσι ώστε μπορείτε να διαχειριστείτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μεγάλων ποσών εύκολα

 

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό 2

 

 

 

Λέξη 2013

 

Δημιουργήστε και μοιραστείτε το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με την έκδοση κατάστασης προόδου, την αναθεώρηση, και τη διανομή των εργαλείων. Η νέα ετικέττα σχεδίου παρέχει τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και η έξυπνη συμβούλευση παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από το εσωτερικό Word Ιστού άμεσα.

 

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό 3

PowerPoint 2013

 

Μεταδώστε ραδιοφωνικά την παρουσίαση του PowerPoint σας αμέσως μέσω μιας μηχανής αναζήτησης Ιστού σε ένα μακρινό ακροατήριο, ακόμα κι αν τα μέλη ακροατηρίων δεν έχουν το PowerPoint - με την επίδειξη φωτογραφικών διαφανειών ραδιοφωνικής μετάδοσης.

 

Microsoft PowerPoint 2016

 

OneNote 2013

 

Δημιουργήστε ένα ψηφιακό σημειωματάριο σε OneNote για να συλλάβετε και να οργανώσετε όλη την πολύτιμη πληροφορία πελάτη σας - κείμενο, εικόνες, βίντεο, και ήχος από τα έγγραφα, ιστοσελίδας, και τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου - σε μια ενιαία, θέση εύκολος--πρόσβασης.

 

Microsoft OneNote 2016

 

 

Εκδότης 2013

 

Πάρτε τα επαγγελματικά αποτελέσματα από τον εκδότη με τα εργαλεία φωτογραφιών που σας αφήνουν να παρεμβάλετε ή να αντικαταστήσετε τις φωτογραφίες εύκολα συντηρώντας το βλέμμα και το σχεδιάγραμμά σας. Μπορείτε επίσης αλλαγές μορφοποίησης πρόβλεψης πρίν εφαρμόζετε τους, να προσθέσετε τους τίτλους φωτογραφιών από μια βιβλιοθήκη των σχεδιαγραμμάτων, και να επιλέξουν από την έκδοση των επιλογών όπως η αλλαγή της μορφής των φωτογραφιών, του τηγανιού, του ζουμ, της συγκομιδής, του χρώματος, και της φωτεινότητας.

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - ανοίξτε αδειών άριστο καταλληλότερο κώδικα γραφείων το 2013 βασικό 6

 

 

Ενισχύστε την παραγωγικότητα και την αποδοτικότητα σε όλα τα τμήματα στη μικρή έως μεσαίου μεγέθους οργάνωσή σας (λιγότεροι από 250 PC) με αυτήν την άδεια OLP των προτύπων το 2013 του Microsoft Office. Η αγορά περιλαμβάνει δύο-εγκαθιστά την άδεια των προτύπων γραφείων που είναι κατάλληλη για τις μεγάλες εκπτώσεις όγκου μέσω του ανοικτού προγράμματος αδειών της Microsoft. Περιλαμβάνει τις 2013 εκδόσεις του Word, του PowerPoint, της προοπτικής, του Excel, OneNote, και του εκδότη που λειτουργούν μαζί για να σας βοηθήσουν με όλα από τη δημιουργία των ισχυρών επιχειρησιακών παρουσιάσεων να εφαρμόσουν τις ζωτικής σημασίας εμπορικές στρατηγικές στο εσωτερικό. Τα πρότυπα το 2013 γραφείων για τα παράθυρα επιτρέπουν σε σας για να μείνουν παραγωγικούς χρησιμοποιώντας το smartphone, την ταμπλέτα ή τον υπολογιστή σας και χαρακτηρίζουν τα ενισχυμένα εργαλεία δυνατότητας χρησιμοποίησης για χωρίς ραφή σε όλες τις συσκευές. Η λέξη το 2013 τώρα σας αφήνει να ανοίξετε ένα PDF στο Word και να το εκδώσετε ακριβώς όπως σας το δημιούργησε στο Word, ενώ το πρακτικό νέο ώθηση-βασισμένο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προσφορών προοπτικής το 2013, έτσι εσείς δεν χάνει ποτέ ένα μήνυμα.

 

 

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office; Είναιμιαπαραγωγικότηταλύσηαυτή; βοήθειες πουαπαντάτεστηνπρόκλησητουσημερινούεπιχειρησιακού περιβάλλοντοςχωρίςνα χάσετε από τα μάτιααυτό πουαπαιτείταιγιατηνεπιτυχίαΤΠ. Ταπρότυπαγραφείωνσας αφήνουννα γράψετεταέγγραφαλέξης, δημιουργούντουςυπολογισμούς με λογιστικό φύλλο (spreadsheet), που ζαλίζουνslideshows, ταυλικάμάρκετινγκ, καιέχουνμιαθέσηγιανα συλλέξουνόλεςτιςσημειώσειςσας.

 

 

Η ανοικτή χορήγηση αδειών είναι για τις μικρές έως μεσαίου μεγέθους οργανώσεις που έχουν λιγότερο από 250 προσωπικούς υπολογιστές γραφείου και που διατάζουν μόνο πέντε άδειες. Τα οφέλη της ανοικτής άδειας περιλαμβάνουν εκπτώσεις από τη τιμή λιανικής πώλησης του λογισμικού, η δυνατότητα να ακολουθηθούν και να ρυθμιστούν οι άδειες με τη χρησιμοποίηση των σε απευθείας σύνδεση εργαλείων, και των δικαιωμάτων να δημιουργηθεί μια τυποποιημένη εικόνα και να επεκταθεί στις πολλαπλάσιες μηχανές, και των δικαιωμάτων στις άδειες μεταφοράς από μια μηχανή σε άλλη.

 

 

 

Πρότυπα 2013 του Microsoft Office - άδεια - 1 PC - MOLP: Η ανοικτή επιχείρηση - κερδίστε - ενιαία γλώσσα το πρώτο πράγμα εσείς θα δει όταν το ανοικτό Microsoft Office είστε ένας καθαρός, ανανεωμένος. Αλλά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που ξέρετε και χρησιμοποιείτε είναι ακόμα εκεί - μαζί με μερικούς νέους αυτούς που είναι τεράστιοι χρονικοί αποταμιευτές. Το νέο γραφείο λειτουργεί επίσης με τα smartphones, ταμπλέτες, και στο σύννεφο, ακόμη και στα PC που δεν εγκαθιστούν το γραφείο. Τόσο τώρα μπορείτε πάντα να φτάσετε στα σημαντικά αρχεία σας, οπουδήποτε και να είστε ή τι χρησιμοποιείτε.

 

 

Απαιτήσεις συστημάτων

Επεξεργαστής 1 gigahertz το (GHz) ή γρηγορότερος επεξεργαστής ή SOC
RAM 1 gigabyte το (GB) για τριανταδυάμπιτο ή 2 ΜΒ για εξηντατετράμπιτο
Διάστημα σκληρών δίσκων 16 ΜΒ για τριανταδυάμπιτο ή 20 ΜΒ για το εξηντατετράμπιτο OS
Γραφική κάρτα DirectX 9 ή αργότερα με το δύτη WDDM 1,0

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς