Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Είμαστε εμπιστευμένος πωλητής μιας πλήρους γραμμής λογισμικού εμπορικών σημάτων ονόματος συμπεριλαμβανομένου του επικυρωμένου λογισμικού της Microsoft: MS Office, πρόγραμμα κρατών μελών, MS-$l*Windows, κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, και πολύ περισσότεροι.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒασικός κώδικας γραφείων 2013

Αγγλικός επαγγελματίας 2013 1 λιανικός Ιστός App στούντιο της Microsoft οπτικός αδειών PC αποδεκτός

Αγγλικός επαγγελματίας 2013 1 λιανικός Ιστός App στούντιο της Microsoft οπτικός αδειών PC αποδεκτός

English Microsoft Visual Studio Professional 2013 1 PC Retail License Web App Accepted
English Microsoft Visual Studio Professional 2013 1 PC Retail License Web App Accepted

Μεγάλες Εικόνας :  Αγγλικός επαγγελματίας 2013 1 λιανικός Ιστός App στούντιο της Microsoft οπτικός αδειών PC αποδεκτός Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Οπτικός επαγγελματίας 2013 στούντιο της Microsoft 1 λιανική άδεια PC

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1pcs
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union, MoneyGram£¬Paypal
Δυνατότητα προσφοράς: 1000pcs/ημέρα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
μάρκα: μικροσκόπιο Γλώσσα: Αγγλικά
Πλατφόρμα που υποστηρίζεται: MAC Πρότυπα ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ: Πρότυπο
Delivey: 24HS Όνομα Προϊόντος: Οπτικός επαγγελματίας 2013 στούντιο της Microsoft 1 λιανική άδεια PC
Υψηλό φως:

office 2013 product key

,

office 2013 license key

Οπτικός επαγγελματίας 2013 στούντιο της Microsoft 1 λιανική άδεια PC

Ο οπτικός επαγγελματίας το 2013 στούντιο μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις εφαρμογές που έχουν την καινοτόμο εμπειρία χρηστών που ευχαριστεί τους πελάτες σας. Το ενσωματωμένο περιβάλλον καθιστά τους σύνθετους στόχους ευκολότερους έτσι ώστε μπορείτε να εστιάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Με τη χρησιμοποίηση του οπτικού επαγγελματία το 2013 στούντιο, μπορείτε να παραδώσετε τις ποιοτικές εφαρμογές στα παράθυρα, το τηλέφωνο παραθύρων, το γραφείο, τον Ιστό, ή το σύννεφο.

Αναπτυχθείτε για τις πολλαπλάσιες πλατφόρμες

Αναπτύξτε τις εφαρμογές για τα παράθυρα, το σύννεφο, τα τηλέφωνα, το Microsoft Office, και τη Microsoft SharePoint με το ίδιο περιβάλλον ανάπτυξης. Συν, μπορείτε αυτόματα να προσαρμόσετε τις εφαρμογές Ιστού για να στοχεύσετε στις κινητές συσκευές με την ενισχυμένη υποστήριξη ASP.NET για τις κινητές μηχανές αναζήτησης.

Δημιουργήστε τις σύγχρονες εφαρμογές Ιστού

Αναπτύξτε τις διαλογικές εφαρμογές Ιστού ευκολότερα και αποτελεσματικά με τα καινούργια εργαλεία για JavaScript και το jQuery. Μπορείτε να προσδιορίσετε τα προβλήματα γρηγορότερα και να καταστήσετε τις αλλαγές σε ώρα πτήσης αλληλεπιδρώντας με την αίτησή σας με τη νέα ικανότητα επιθεωρητών σελίδων. Μπορείτε επίσης να χτίσετε τις στοιχείο-οδηγημένες εφαρμογές Ιστού με τη νέα πρότυπη σύνδεση ASP.NET, την πελάτης-δευτερεύουσα επικύρωση, και τις μορφές HTML5.

Ισχυρά, σχέδιο-κεντρικά εργαλεία

Το ενημερωμένο μίγμα της Microsoft για το οπτικό στούντιο περιλαμβάνει τα νέα, κεντρικά εργαλεία σχεδίου για XAML και τις εφαρμογές HTML5. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε την εφαρμογή ενώ την χτίζετε με το νέο διαλογικό τρόπο, μειώνοντας σημαντικά το χρόνο που παίρνει για να δημιουργήσει τις ιδιαίτερα διαλογικές εφαρμογές.

Αναπτυχθείτε γρήγορα και ρευστή εμπειρία

Χτίστε τα απαντητικά ενδιάμεσα με τον χρήστη και τις εξελικτικές υπηρεσίες χρησιμοποιώντας τις προσθήκες μέσα στη Microsoft οπτικό C#, οπτικό βασικό .NET, και οπτικά C++ για τον ασύγχρονο προγραμματισμό που απλοποιούν πολύ τον παραδοσιακό νήμα-βασισμένο στον κώδικα.

Πηγαίνετε στο επόμενο επίπεδο με html5

Πάρτε την τυποποιημένη ανάπτυξη στο επόμενο επίπεδο με τους νέους συντάκτες που κάνουν την ανάπτυξη HTML5 και CSS3 παραγωγικότερη και εμπλουτίζουν την παραδοσιακή ανάπτυξη HTML.

Αναπτυχθείτε με τις καλύτερες επιχειρησιακές πλατφόρμες για τους πελάτες

Επεκτείνετε τις τρέχουσες εφαρμογές στο σύννεφο χρησιμοποιώντας τα παράθυρα κυανά;; χτίζοντας και επεκτείνοντας μέσω των προτύπων προγράμματος, μια άνευ ραφής εμπειρία διόρθωσης, και εύκολη έκδοση.

Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία οι χρήστες που σας ξέρουν

Οι ικανότητες για το Microsoft Office και την ανάπτυξη της Microsoft SharePoint το καθιστούν τέλειο για τη δημιουργία των λύσεων συνήθειας που ενσωματώνουν με στα εργαλεία παραγωγικότητας.

Βελτιώστε την παραγωγικότητα με μια ενσωματωμένη λύση

Χρησιμοποιήστε ένα ενιαίο εργαλείο για τους όλους στόχους ανάπτυξής σας συμπεριλαμβανομένης της κωδικοποίησης, που διορθώνει, και που επεκτείνει για να βελτιώσει την παραγωγικότητα και να απλοποιήσει τη αναπτυξιακή διαδικασία. Διατηρήστε και ενισχύστε τις εφαρμογές κληρονομιών μέσω της συμβατότητας με το οπτικό στούντιο το 2010, ενώ χτίζετε για τις πιό πρόσφατες πλατφόρμες.

Επιταχύνετε και απλοποιήστε τις προσπάθειες με ένα νέο IDE

Εκτελέστε τους καθημερινούς στόχους γρηγορότερα με το νέο ενδιάμεσο με τον χρήστη που διευκολύνει σας να πλοηγήσεις μέσω του κώδικα και παρέχει τη γρηγορότερη πρόσβαση στους κοινούς στόχους.

Γρήγορα δημιουργήστε τις επιχειρηματικές εφαρμογές ποιοτικών υπολογιστών γραφείου και Ιστού

Χτίστε και επεκτείνετε τον επαγγελματικός-ποιοτικό υπολογιστή γραφείου και τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες Ιστού με τη Microsoft LightSwitch για το οπτικό στούντιο, ένα εύκαμπτο, γρήγορο εργαλείο ανάπτυξης εφαρμογών.

Συγκεντρώστε τη συνεργασία ομάδων σας

Με τον κεντρικό υπολογιστή και τον οπτικό επαγγελματία το 2012 ιδρύματος ομάδας στούντιο, εσείς και η ομάδα σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν συγκεντρωμένο κωδικό πηγής, ένα θέμα εργασίας, και μια ακολουθώντας αποθήκη ζωύφιου στα πλαίσια των στόχων σας. Αυτό θα βοηθήσει να φέρει τις ομάδες σας για να παραδώσει μαζί την αξία που υπερβαίνει τις προσδοκίες πελατών σας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς