Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Είμαστε εμπιστευμένος πωλητής μιας πλήρους γραμμής λογισμικού εμπορικών σημάτων ονόματος συμπεριλαμβανομένου του επικυρωμένου λογισμικού της Microsoft: MS Office, πρόγραμμα κρατών μελών, MS-$l*Windows, κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, και πολύ περισσότεροι.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαράθυρα 10 κλειδί αδειών

Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικός εξηντατετράμπιτος αδειών με εξατομικευμένο αγαπημένο Apps

Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικός εξηντατετράμπιτος αδειών με εξατομικευμένο αγαπημένο Apps

Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps
Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps Professional Windows 10 License Key 64 Bit With Personalized Favorite Apps

Μεγάλες Εικόνας :  Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικός εξηντατετράμπιτος αδειών με εξατομικευμένο αγαπημένο Apps Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Παράθυρα 10 κλειδί αδειών

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Negotiable
Χρόνος παράδοσης: 24hours
Όροι πληρωμής: Μ / Τ, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000 κομμάτι/εβδομάδα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
όνομα: Επαγγελματικά εξηντατετράμπιτα παράθυρα 10 αδειών βασική 1 άδεια αδειών Νέο διάστημα: προσωποποιήστε με τα αγαπημένους apps, τα προγράμματα, τους ανθρώπους, και τους ιστοχώρους
Το νέο κουμπί άποψης στόχου: μια άποψη για όλα τα ανοικτά apps και τα αρχεία Υποστήριξη: 1 άδεια
Αιφνιδιαστικές αυξήσεις: Σπάστε απότομα μέχρι τέσσερα apps στην ίδια οθόνη Apps εκείνο το τρέξιμο στα παράθυρα: η ΜΑΔ από τα παράθυρα αποθηκεύει ανοικτό με το ίδιο σχήμα
Υψηλό φως:

windows 10 licence key

,

windows ten product key

Επαγγελματικά εξηντατετράμπιτα παράθυρα 10 αδειών βασική 1 άδεια αδειών

Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικός εξηντατετράμπιτος αδειών με εξατομικευμένο αγαπημένο Apps 0Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικός εξηντατετράμπιτος αδειών με εξατομικευμένο αγαπημένο Apps 1Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικός εξηντατετράμπιτος αδειών με εξατομικευμένο αγαπημένο Apps 2

 

Παράθυρα 10 υπέρ - 1 άδεια

Ιδιοκτήτες των εξηντατετράμπιτων PC και των ταμπλετών που τα παράθυρα 10 επαγγελματίας ως λειτουργικό σύστημα τους μπορούν να αγοράσουν αυτήν την άδεια. Μετά από την αγορά, η άδειά σας θα φθάσει σε πρακτικά μέσω της ηλεκτρονικής παράδοσης. Τα παράθυρα 10 χαιρετήθηκαν από πολλά ως επιστροφή που διαμορφώνει για τη Microsoft αφότου απέτυχαν να εντυπωσιάσουν τα παράθυρα 8. Μια από τις δυνατότερες καταγγελίες για τα παράθυρα 8 ήταν η αφαίρεση της οθόνης έναρξης.

 

Οι επιλογές είναι πίσω στα παράθυρα 10 και το σχέδιο αυτού του λειτουργικού συστήματος παίρνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τα παράθυρα 7 και τα παράθυρα 8 για να διαμορφώσει ένα λειτουργικό σύστημα που κάνει μια καλύτερη εργασία του γεφυρώματος του χάσματος μεταξύ των PC και των ταμπλετών από τα παράθυρα 8 που προσπαθούνται.

Τα παράθυρα 10 επαγγελματίας ρίχνουν μια παρόμοια ματιά στην εγχώρια έκδοση αλλά έχουν πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που συνδέονται προς τις επιχειρήσεις. Σημειώστε ότι αυτό είναι μια άδεια για την εξηντατετράμπιτη έκδοση του επαγγελματία παραθύρων και πρέπει μόνο να εγκατασταθεί στις εξηντατετράμπιτες μηχανές. Το λειτουργικό σύστημα δεν θα λειτουργήσει στα τριανταδυάμπιτα PC τόσο παρακαλώ ελέγχει τις προδιαγραφές συστημάτων σας πριν από την αγορά.

 

Οι διαταγές εκπληρώνονται με 30 λεπτά κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών γραφείου. Θα λάβετε έναν κώδικα ενεργοποίησης αδειών και μια σύνδεση με το εργαλείο δημιουργιών MEDIA Microsofts για τα παράθυρα 10 επαγγελματίας μετά από την αγορά.

 

Επεκταθείσες επιλογές έναρξης: Οι εξοικειωμένες επιλογές έναρξης είναι πίσω, παρέχοντας γρήγορα, πρόσβαση ένας-κρότου στις λειτουργίες και τα αρχεία ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους περισσότερους, και επίσης ένα νέο διάστημα για να προσωποποιήσουν με τα αγαπημένους apps, τα προγράμματα, τους ανθρώπους, και τους ιστοχώρους.

 

Apps εκείνο το τρέξιμο στα παράθυρα: Apps από το κατάστημα παραθύρων τώρα ανοικτό με το ίδιο σχήμα ότι τα προγράμματα υπολογιστών γραφείου.

Μπορούν να επαναταξινομηθούν και να κινηθούν γύρω, και έχουν τους φραγμούς τίτλου στην κορυφή, επιτρέποντας στους χρήστες για να μεγιστοποιήσουν, να ελαχιστοποιήσουν, και να κλείσουν με έναν κρότο.

Αιφνιδιαστικές αυξήσεις: Σπάστε απότομα μέχρι τέσσερα apps στην ίδια οθόνη με ένα νέο σχεδιάγραμμα τεταρτημόριων. Τα παράθυρα θα παρουσιάσουν επίσης άλλα apps και προγράμματα που τρέχουν για την πρόσθετη θραύση, και θα κάνουν ακόμη και τις έξυπνες προτάσεις για την πλήρωση του διαθέσιμου διαστήματος οθόνης με άλλα ανοικτά apps.

Νέο κουμπί άποψης στόχου: Το νέο κουμπί άποψης στόχου στο φραγμό στόχου επιτρέπει μια άποψη για όλα τα ανοικτά apps και τα αρχεία, που επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση μετατροπής και ένας-αφής σε οποιουσδήποτε υπολογιστές γραφείου που ο χρήστης δημιουργεί.

Πολλαπλάσιοι υπολογιστές γραφείου: Αντί πάρα πολλών apps και αρχείων που επικαλύπτουν σε έναν ενιαίο υπολογιστή γραφείου, είναι εύκολο να δημιουργήσει, και διακόπτης μεταξύ, ευδιάκριτοι υπολογιστές γραφείου για διαφορετικούς λόγους και προγράμματα, είτε και για την εργασία, την προσωπική χρήση, είτε τις δύο.

Εκπληρωμένος μέσα σε 30 λεπτά κατά τη διάρκεια των κανονικών ωρών γραφείου. Θα λάβετε (1) τον κώδικα ενεργοποίησης αδειών και μια σύνδεση με το εργαλείο δημιουργιών MEDIA της Microsoft για τα παράθυρα 10 επαγγελματίας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς