Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Είμαστε εμπιστευμένος πωλητής μιας πλήρους γραμμής λογισμικού εμπορικών σημάτων ονόματος συμπεριλαμβανομένου του επικυρωμένου λογισμικού της Microsoft: MS Office, πρόγραμμα κρατών μελών, MS-$l*Windows, κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, και πολύ περισσότεροι.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΠαράθυρα 10 κλειδί αδειών

Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικό Drive εξηντατετράμπιτο OEI λάμψης προϊόντων DVD για μια συσκευή

Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικό Drive εξηντατετράμπιτο OEI λάμψης προϊόντων DVD για μια συσκευή

Professional Windows 10 DVD Product Key Flash Drive 64 Bit OEI For One Device
Professional Windows 10 DVD Product Key Flash Drive 64 Bit OEI For One Device

Μεγάλες Εικόνας :  Επαγγελματικά παράθυρα 10 βασικό Drive εξηντατετράμπιτο OEI λάμψης προϊόντων DVD για μια συσκευή Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: ΗΠΑ
Μάρκα: Microsoft
Αριθμό μοντέλου: Microsoft Windows 10 επαγγελματίας

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1 κομμάτι
Τιμή: Negotiable
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υποστήριξη: άδεια των χρηστών για να μεγιστοποιήσει, να ελαχιστοποιήσει, και να κλείσει με έναν κρότο. μάρκα: μικροσκόπιο
Όνομα λογισμικού: Microsoft Windows 10 επαγγελματίας Ποσότητα αδειών: 1 χρήστης
Μια σημείωση για το λογισμικό OEI: Ναί Όνομα Προϊόντος: Παράθυρα 10 κλειδί αδειών
Υψηλό φως:

windows 10 product key

,

windows 10 licence key

Microsoft Windows 10 επαγγελματικό OEI DVD εξηντατετράμπιτο

Τα παράθυρα 10 επαγγελματικός εξηντατετράμπιτος είναι η πιό πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος PC Microsofts. Ενώ συνδέεται προς τις επιχειρήσεις, αυτή η έκδοση μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στο σπίτι. Αυτό το εξηντατετράμπιτο λειτουργικό σύστημα δεν μπορεί να εγκατασταθεί στις τριανταδυάμπιτες μηχανές είναι έτσι σίγουρο να ελέγξει τις προδιαγραφές PC σας πριν από την αγορά. Αυτό το αντίγραφο των παραθύρων 10 επαγγελματίας είναι την εγκατάσταση η έκδοση OEI και το αρκτικόλεξο OEI είναι για αρχικού εξοπλισμού. Αυτό αναφέρεται στον τύπο λογισμικού που είναι στα νέα PC και τα lap-top. Αυτό είναι γνήσιο λογισμικό από τη Microsoft που είναι εγγυημένο για να εγκαταστήσει, να ενεργοποιήσει και να εργαστεί επιτυχώς στον υπολογιστή σας.

Μια σημείωση για το λογισμικό OEI: Όταν ενεργοποιείται, αυτό το λειτουργικό σύστημα θα καταχωρηθεί στη μηχανή σας και μετά από μια επιτυχή ενεργοποίηση, το λογισμικό δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε άλληδήποτε συσκευή. Εάν διαπιστώσετε ότι πρέπει να αντικαταστήσετε ένα συστατικό όπως ο σκληρός δίσκος στον υπολογιστή, θα είστε σε θέση να επανατοποθετήσετε το λειτουργικό σύστημα στον υπολογιστή χωρίς ζήτημα αλλά εάν τα PC σας μην λειτουργήσουν πλέον, δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε αυτήν την έκδοση OEI του λειτουργικού συστήματος σε μια νέα μηχανή. Τα παράθυρα 10 είναι φυσικά το πιό πρόσφατο λειτουργικό σύστημα παραθύρων και αυτή η επαγγελματική έκδοση σχεδιάζεται με τα καλύτερα χαρακτηριστικά γνωρίσματα από τα παράθυρα 7 και τα παράθυρα 8. Τα νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που εισάγονται με τα παράθυρα 10 περιλαμβάνουν τη μηχανή αναζήτησης Διαδικτύου ακρών της Microsoft και Cortana, ένας φωνή-ελεγχόμενος εικονικός βοηθός. Οι επαγγελματικές εκδόσεις των παραθύρων 10 περιλαμβάνουν τα προηγμένα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που δεν βρίσκονται στην εγχώρια έκδοση, συμπεριλαμβανομένης της επιχειρηματικής προστασίας δεδομένων, BitLocker, η εμπιστευμένη μπότα, μακρινός υπολογιστής γραφείου, περιοχή ενώνει και επιχειρηματικός τρόπος Internet Explorer.

 

Επεκταθείσες επιλογές έναρξης: Οι εξοικειωμένες επιλογές έναρξης είναι πίσω, παρέχοντας γρήγορα, πρόσβαση ένας-κρότου στις λειτουργίες και τα αρχεία ότι οι άνθρωποι χρησιμοποιούν τους περισσότερους, και επίσης ένα νέο διάστημα για να προσωποποιήσουν με τα αγαπημένους apps, τα προγράμματα, τους ανθρώπους, και τους ιστοχώρους. Apps εκείνο το τρέξιμο στα παράθυρα: Apps από το κατάστημα παραθύρων τώρα ανοικτό με το ίδιο σχήμα ότι τα προγράμματα υπολογιστών γραφείου. Μπορούν να επαναταξινομηθούν και να κινηθούν γύρω, και έχουν τους φραγμούς τίτλου στην κορυφή, επιτρέποντας στους χρήστες για να μεγιστοποιήσουν, να ελαχιστοποιήσουν, και να κλείσουν με έναν κρότο. Αιφνιδιαστικές αυξήσεις: Σπάστε απότομα μέχρι τέσσερα apps στην ίδια οθόνη με ένα νέο σχεδιάγραμμα τεταρτημόριων. Τα παράθυρα θα παρουσιάσουν επίσης άλλα apps και προγράμματα που τρέχουν για την πρόσθετη θραύση, και θα κάνουν ακόμη και τις έξυπνες προτάσεις για την πλήρωση του διαθέσιμου διαστήματος οθόνης με άλλα ανοικτά apps. Νέο κουμπί άποψης στόχου: Το νέο κουμπί άποψης στόχου στο φραγμό στόχου επιτρέπει μια άποψη για όλα τα ανοικτά apps και τα αρχεία, που επιτρέπει τη γρήγορη πρόσβαση μετατροπής και ένας-αφής σε οποιουσδήποτε υπολογιστές γραφείου που ο χρήστης δημιουργεί. Πολλαπλάσιοι υπολογιστές γραφείου: Αντί πάρα πολλών apps και αρχείων που επικαλύπτουν σε έναν ενιαίο υπολογιστή γραφείου, είναι εύκολο να δημιουργήσει, και διακόπτης μεταξύ, ευδιάκριτοι υπολογιστές γραφείου για διαφορετικούς λόγους και προγράμματα, είτε και για την εργασία, την προσωπική χρήση, είτε τις δύο.

 

Λεπτομέρειες:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ Microsoft Corporation
ΑΡΙΘΜΟΣ ΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ KW9-00016
ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΗΜΑ Microsoft
ΤΥΠΟΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ Λειτουργικό σύστημα
ΟΝΟΜΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Παράθυρα 10 επαγγελματικός εξηντατετράμπιτος
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ PC
ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΑΔΕΙΩΝ 1 άδεια
ΔΙΑΝΟΜΗ MEDIA/METHOD Drive λάμψης

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς