Shenzhen TwoPony Technology Limited

 

Είμαστε εμπιστευμένος πωλητής μιας πλήρους γραμμής λογισμικού εμπορικών σημάτων ονόματος συμπεριλαμβανομένου του επικυρωμένου λογισμικού της Microsoft: MS Office, πρόγραμμα κρατών μελών, MS-$l*Windows, κεντρικός υπολογιστής παραθύρων, και πολύ περισσότεροι.

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΒασικός κώδικας γραφείων 2016

Ο επαγγελματίας το 2016 του Microsoft Office μεταφορτώνει + μέσα εγκατάστασης USB

Ο επαγγελματίας το 2016 του Microsoft Office μεταφορτώνει + μέσα εγκατάστασης USB

Microsoft Office Professional 2016 Download + USB Installation Media
Microsoft Office Professional 2016 Download + USB Installation Media Microsoft Office Professional 2016 Download + USB Installation Media Microsoft Office Professional 2016 Download + USB Installation Media

Μεγάλες Εικόνας :  Ο επαγγελματίας το 2016 του Microsoft Office μεταφορτώνει + μέσα εγκατάστασης USB Καλύτερη τιμή

Λεπτομέρειες:

Τόπος καταγωγής: Ηνωμένες Πολιτείες
Μάρκα: Microsoft

Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Κανένας
Χρόνος παράδοσης: 15 εργάσιμων ημερών
Όροι πληρωμής: L / C, T / T, Western Union
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υψηλό φως:

office 2016 license key

,

office 2016 product key

 
 
 
 
  • Περιλαμβάνει το Microsoft Word το 2016, Microsoft Excel το 2016, Microsoft PowerPoint το 2016, Microsoft OneNote το 2016, Microsoft Outlook το 2016, εκδότης το 2016, Microsoft Access το 2016 της Microsoft
  • Υποστηρίξεις 1 χρήστης/1 συσκευή
  • Φυσική παράδοση/3 - 5 κατ' εκτίμηση εργάσιμες ημέρες χρόνος παράδοσης
  • Τρεξίματα στα παράθυρα
  • με το MEDIA εγκατάστασης USB
  • Χορηγημένος άδεια για την προσωπική και εμπορική χρήση

Excel 2016

Αναλύστε και απεικονίστε τα στοιχεία σας με τους νέους και διαισθητικούς τρόπους με ένα φρέσκο ενδιάμεσο με τον χρήστη συν τους αγαπημένους συντομότερους δρόμους πληκτρολογίων σας. Η δύναμη χαρακτηρίζει όπως την ανάλυση Toolpak, Slicers, και τον οικοδόμο τύπου για να κερδίσει χρόνο, έτσι μπορείτε να εστιάσετε στις ιδέες.

Προοπτική 2016

Οργανώστε και επικοινωνήστε την παραμονή που συνδέεται και παραγωγική με μια σαφή, ενοποιημένη άποψη του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, το ημερολόγιο, τις επαφές, και τα αρχεία. Υπερβείτε το βασικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που παίρνει γίνοντα.

Λέξη 2016

Δημιουργήστε και μοιραστείτε το επαγγελματικός-κοίταγμα έγγραφα με την έκδοση κατάστασης προόδου, την αναθεώρηση, και τη διανομή των εργαλείων. Η νέα ετικέττα σχεδίου παρέχει τη γρήγορη πρόσβαση στα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, και η έξυπνη συμβούλευση παρουσιάζει σχετικές βασισμένες στα συμφραζόμενα πληροφορίες από το εσωτερικό Word Ιστού άμεσα.

 

Πρόσβαση 2016

Αναλύστε το κατάστημα στοιχείων σας, ερώτηση, και απεικονίστε τα στοιχεία σας με τη Microsoft Access ως τμήμα του επαγγελματία γραφείων το 2016. Η πρόσβαση μπορεί να συνδέσει με τις πολλαπλάσιες βάσεις δεδομένων, περιλαμβάνει τα εξατομικεύσιμα πρότυπα και σας δίνει όλα μια κάλυψη των στοιχείων που αναπτύσσουν το περιβάλλον.

Εκδότης 2016

Δημιουργήστε και μοιραστείτε τα επαγγελματικά ποιοτικά σχεδιαγράμματα με τα πιό πρόσφατα εργαλεία σχεδίου και έκδοσης από τον εκδότη της Microsoft. Ανταλλάξτε έξω ικανοποιημένο, προσθέστε τα αποτελέσματα και μοιραστείτε εύκολα τα τελειωμένα προγράμματά σας όλα σε μια πλήρη εφαρμογή.

PowerPoint 2016

Δημιουργήστε, συνεργαστείτε, και παρουσιάστε αποτελεσματικά τις ιδέες σας με τις νέες μεταβάσεις φωτογραφικών διαφανειών και ένα βελτιωμένο πλακάκι στόχου ζωτικοτήτων. Τα περασμένα κλωστή σχόλια παράλληλα με τις φωτογραφικές διαφάνειές σας σας βοηθούν να ενσωματώσετε ανατροφοδοτούν στις παρουσιάσεις σας.

 

 

OneNote 2016

Είναι το πολύ ψηφιακό σημειωματάριό σας, έτσι μπορείτε να κρατήσετε τις σημειώσεις, ιδέες, ιστοσελίδας, φωτογραφίες, ακόμα και ακουστικός και τηλεοπτικός όλες σε μια θέση. Εάν είστε στο σπίτι, στο γραφείο, ή σε κίνηση, μπορείτε να το πάρετε όλα με σας οπουδήποτε πηγαίνετε μοιραμένος και συνεργαμένος με άλλους.

 

Περίπου επαγγελματίας γραφείων 2016

Το βήμα στη νέα ηλικία του γραφείου με αυτόν τον ψηφιακό μεταφορτώνει του επαγγελματία του Microsoft Office περιέχοντας τις 2016 εκδόσεις του αγαπημένου λογισμικού παραγωγικότητάς σας. Το αναβαθμισμένο Word, το Excel, το PowerPoint, η προοπτική, η πρόσβαση, ο εκδότης και OneNote έχουν ενισχυθεί σκεπτικά με τα νέα εξοικονομητικά χρόνου χαρακτηριστικά γνωρίσματα και ένα λείο, σύγχρονο βλέμμα. Φυσικά, το γραφείο το 2016 είναι πλήρως σύννεφο-ικανό, οθόνη επαφής-βελτιστοποιημένος και προσιτός μέσω του Ιστού Apps της Microsoft για να επιτρέψει σε σας για να εργαστεί από οπουδήποτε με οποιαδήποτε συσκευή.

Η πρόσβαση είναι ένας μούστος για καθέναν που πρέπει να είναι σε θέση να αποθηκεύσει, να ψάξει, να διαχειριστεί και να αναλύσει τα στοιχεία σε μια απλουστευμένη διεπαφή. Λέξη, Excel, και PowerPointhave όμορφος ένας ανανεωμένος που επιτρέπει σε σας για να μείνει στην εργασία σας με μηές αποσπάσεις της προσοχής. Παίρνετε όλο αυτό και περισσότεροι όταν μεταφορτώνετε τον επαγγελματία του Microsoft Office το 2016 από το λογισμικό επιλογής μου.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen TwoPony Technology Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: sales

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς